Verhoog het spelplezier op de Playstation 4

PS4 headset
Koop als het even kan een headset speciaal ontworpen voor de PS4. Deze werken altijd goed. Headsets van andere merken dan Sony, veroorzaken vaak problemen. Een goede headset verhoogt je gameplezier en game-ervaring. Diepe bastonen of juist heldere klanken: je zintuigen worden flink geprikkeld. Een headset met snoer kan echt niet meer. Wireless, draadloos, daar moet je voor gaan. Je hebt nooit meer last van die lastige snoeren, die in de weg zitten als je net een spannende opdracht moet uitvoeren. Headsets voor de Playstation 4 zijn er nog niet zoveel. Er wordt wel een standaard item in het pakket meegestuurd, alleen is deze ‘low budget’ en zijn gamers er nogal ontevreden over. Wat is de beste headset, waaraan moet deze voldoen?

Draadloze headset voor Playstation 4
Fabrikant Sony levert een standaard PS4 headset accessoires mee. Deze is ook te gebruiken voor je PC. De echte fanatici willen echter meer en beter. Waar moet je op letten, voordat je er eentje gaat kopen?

Let op de volgende zaken:
Een snelle laadtijd en intensief (lang) gebruik heeft de voorkeur
Surround sound is een echte must! Hoor precies waar je vijand zich bevindt…
Des te comfortabeler de headset zit, des te fijner je gamed.
Is het compatibel met je PC of Tablet?
Zijn de tonen naar wens aan te passen?
Dynamic Chat Boost
2,4 Ghz draadloze technologie heeft de voorkeur, of hoger

Waar kan ik een PS4 headset kopen?
Begin dit jaar heeft Sony een goede headset op de markt gebracht. Dit is niet de standaard set die wordt meegeleverd bij de Playstation 4 . De prijs hiervan is ongeveer €100,- en de reviews van gebruikers zijn lovend. Je kunt hem bestellen via alle Nederlandse gamewinkels. Vergelijk wel op prijs, want dit kan je nogal iets schelen. Heel veel gameplezier toegewenst alvast!