Iedereen kan plezier beleven op de PlayStation 4

Een geweldige gameconsole zoals de PlayStation 4 doelt niet alleen op het vermaak van kinderen, maar ook jongadolescenten en volwassen kunnen er heel wat op beleven. De spelmachine van Sony die begin vorig jaar gelanceerd werd kent een daverend succes, met méér dan 21 miljoen verkochte exemplaren wereldwijd. Wat in een schril contrast staat met de verkoopcijfers van Microsoft, dat tot nu toe maar 11 miljoen exemplaren van zijn next-gen Xbox One wist te verkopen.

Je zou in de eerste plaats denken dat videospelletjes voornamelijk bedoeld zijn om kinderen te entertainen. Shooters zoals Call of Duty en Battlefield zijn tegenwoordig érg populair, maar ook andere games zoals FIFA en Minecraft van indie developer Mojang doen het niet slecht in de PlayStation Network Store.

Gaming is hip, én dat mag geweten zijn. Omdat de PlayStation 4 grafisch gezien zo’n krachtpatser is, kan hij ook op veel volwassen fans rekenen. Zeg nu zelf, wat is er beter dan even achterover leunen op de bank met je controller in de aanslag? Games waarin je een érg grote omgeving of wereld kunt verkennen, zoals The Elder Scrolls IV: Skryim en GTA V, doen het erg goed bij dit publiek.

Maar het moet niet perse bij games blijven. Vandaag de dag is iedere gameconsole als het ware een mediacenter en ook de PlayStation 4 kan een volwaardig alternatief zijn voor je reguliere desktop.
Zo kan je bijvoorbeeld gewoon eens een gokje wagen bij http://nl.playmillion.com/. PlayMillion biedt bovendien een royale welkomstbonus van 150% tot maximaal 600 euro aan. De moeite waard, niet? Mijn persoonlijke favoriet is de online blackjack, écht een aanrader. Bij ons staat dat trouwens beter bekend als eenentwintigen.

De geïntegreerde browser op de PlayStation 4 doet zijn werk en beeldt de site netjes af op je grote scherm. Er rest me maar één iets te zeggen: play when feeling lucky!