Webdesign Utrecht

Onder webdesign kan je verstaan alles wat met het ontwerpen van digitale uitingen te maken heeft. Dit kan voor zowel websites, apps en landingpages zijn. Websites kunnen zowel statisch al dynamisch zijn. Een ‚statische’ website bevat geen content management systeem en is meestal gebouwd in HTML en CSS en eventueel dynamische code als javascript. Een ‚dynamische’ site heeft een frontend en een backend: de backend is het CMS (meestal opgebouwd uit PHP code): hier wordt content ingevoerd die na publiceren als code een hele PHP-molen doorgaat en uiteindelijk in de frontend (de browser) als HTML code verschijnt.

Webdesign Utrecht

Factory101 webdesign Utrecht is gespecialiseerd in webdesign zowel statisch al dynamisch. Daarnaast kan Factory101 voor een ondersteunende drukwerkcampagne zorgen of door middel van online marketing zorgen dat uw website hoog scoort in de zoekmachines en dat u conversie haalt uit uw website.

In grafisch ontwerpen en webdesign heeft factory101 meer dan 15 jaar ervaring. In het ontwerpen van logo’s, huisstijl, websites, wireframes. Zowel digitaal als in print is er volledige knowhow in huis. Mocht u uw bedrijf, evenement of product verder willen promoten kan Factory101 zorgen voor een volledige online marketing campagne. Dit kan bestaan uit adwords, zoekmachine optimalisatie of via social media.

Wilt u verder gaan en een volledige crossmediale campagne opzetten dan kunnen wij zorgen voor een volledig pakket van online en offline middelen die elkaar ondersteunen en stimuleren. Alle energie van alle kanalen moet uiteindelijk gericht worden op het ene kanaal waar conversie uit gehaald wordt, waarschijnlijk een website of een speciaal opgezette landing page.

Wat is de kunst van conversie en zoekmachine-optimalisatie? De kunst is uw website zo in te richten dat ie optimaal geïndexeerd wordt door de zoekmachines en dat de website zo ingericht is dat de bezoeker zo makkelijk mogelijk kan overgaan tot ‚conversie’. Dit kan zijn een product aanschaffen, een contactformulier invullen of telefonisch contact opnemen.

Voor adviserende werkzaamheden kunt u ook altijd bij ons terecht. Neem contact op met Factory101 via info@factory101.nl